Nutrie Hobby Gotowanie 3 m 20 Moją największą traumą spożywczą do dzisiaj są przetwory ze szczurów, a raczej bobro-szczurów Kto próbował ten wie Obrazek zwinięty kliknij aby rozwinąć ▼
Tarta cytrynowa Hobby Gotowanie 3 m 27 Tarta cytrynowa z bezą włoską i gałką lodów śmietankowych. Robiłem na jakąś impreze w hotelu. Obrazek zwinięty kliknij aby rozwinąć ▼
Na górze róże na dole fiołki gruszki poniżej to są pierdziołki ;) Hobby Gotowanie 3 m 2 Obrazek zwinięty kliknij aby rozwinąć ▼
Twaróg suszony dzień 2 Hobby Gotowanie 3 m 28 Jak widać twaróg zyskał żółtą skorupę co jest dobrym znakiem Jeszcze około 4-5 dni i będzie gotowy Od spodu, nie widać na pierwszym zdjęciu, ale ser jest w gazie medycznej Obrazek zwinięty kliknij aby rozwinąć ▼
Bigos Hobby Gotowanie 3 m 19 Bigos pół na pół kapusta młoda + kapusta kiszona. Dziesiąte odgrzanie i ostatnia porcja. Obrazek zwinięty kliknij aby rozwinąć ▼