Tania pasza

40
Uwaga będzie długo i nudno jak nie interesuje cię gotowanie
Siema kuchenne świry! Z racji na to że wszystko drożeje w pojebabym tępię pokaże wam dziś jak ja sobie z tym radzę. Często sprawdzam czy jest coś ciekawego na przecenach. Tym razem trafiła mi się zajebiscie tania wątróbka
Tania pasza
Jak bym nie kupił całej to chyba by mi pejsy odpadły, ale co zrobić z 2kg wątróbki kiedy nie zaleca się jeść więcej niż 200g raz czy dwa razy w tygodniu? 
Pasztet i to ten zajebisty. 
Dobra chuj mi w dupe i na imię za to pierdolenie daje przepis 
1.podsmaż całą wątróbkę na patelni bo wiadomo że smażone jest lepsze 
Tania pasza
2. Wątróbka lubi cebulę więc ja też smażysz. Jedna czy dwie to już zależy 
Tania pasza
3. Dodaje jeszcze jakiś wypełniacz żeby nie było czuć samej wątroby w tym przypadku marchew 
Tania pasza
4. Zalewasz to wodą, wpierdalasz pół kostki smalcu lub masła jak cię kurwa stać bogolu i gotujesz aż wszystko będzie w chuj miękkie 
Tania pasza
5. Trzeba czegoś co wpije tą wodę i tłuszcz. Ja wpierdoliłem 4 suche kajzerki i potem wszystko miksujesz aż konsystencją będzie przypominać zawartość szamba
Tania pasza
Tania pasza
Wygląda jak gówno a smakuje jeszcze lepiej!
6. Przprawiasz do smaku i wyparzone słoiki napełniasz tą breją i odwracasz. Jak ostygną to możesz tyndalizować albo wsadzić do lodówki jak tam wolisz 
Tania pasza
Tania pasza
I cieszysz się dobrym smarowaniem do chleba w niższej cenie niż pasztetowa z dudy która zawiera tylko 50% mięsa (tu też jest w sumie bułka i marchew, ale jebać przynajmniej wiesz co tam jest )
Tania pasza
Dobra już wypierdalam bo może dziś też coś fajnego jest na przecenie!
Obrazek zwinięty kliknij aby rozwinąć ▼
0.11100101470947