GoodFood Hobby Gotowanie 2 m 16 Dzień dobry wieczór Dzisiaj przedstawiam wam placka w wersji jesiennej. Jest to placek z bazą z żurawiny i z łoscypkiem, wszystko przykryte kołderką z boczku. Obrazek zwinięty kliknij aby rozwinąć ▼
NapromieniowanyOGÓR Hobby Gotowanie 2 m 22 Jak na pierwsze burgery jest zadowolony. Dziękuję Panu napromieniowanyogór, bo od twojego tekstu, to ogarnąłem :) Obrazek zwinięty kliknij aby rozwinąć ▼
Hot Pot Hobby Gotowanie 2 m 13 Jeszcze 5 godzin i wywar będzie gotowy. Srzęt mam. Kości indycze, kości wołowe, seler, marchewka, por, pietruszka Mięso drobiowe będę zanużał, a to się zredukuje do 1/4 obecnej ilości Obrazek zwinięty kliknij aby rozwinąć ▼
Obiad Hobby Gotowanie 2 m 14 Plan jest ambitny, może paru dzidowców też podłapie Dzisiaj robię fondee, ale takie bardziej hot spot, na wywarze, a nie serze Dawno nie było Obrazek zwinięty kliknij aby rozwinąć ▼