bez hentai nie zagotujesz
Wiedza
1 r
12
Przepis dla spierdolin życiowych co sobie gulaszu nie potrafią ugotować, natchnęło po memie z brokułem
@[Ten_Typ_Spod_czwórki]
>jeśli chodzi o sosy to sprawa jest bardzo prosta.
>gulasz z serc i żołądków tez w sumie jest prosta
>idz do dobrego miesnego i kup po 30 deko jednego i drugiego
>jak przytargasz wszystko do domu to trzeba calosc wyczyscic - żołądki są proste , trzeba wyciagnac te wszystkie żółte pierdoły które wygladaja jak tary naskorek
>serca na pol i pod bierzaca woda wyplukac wzystkie skrzepy
>jak juz wszystko ladnie wyczyscisz to wez duzy garnek ( >najlepszy taki z tefala 5l ) nalej troche oleju i wrzuc miecho
>niech sie smazy - w tym czasie pusci wode i bedzie wygladac i pachniec jak chujowa zupa dla psa
>w tym czasie wez duza cebule, pokroj ja w drobna kostke
>jak juz woda z miecha sie wygotuje ( napewno to zobaczysz ) >dodajesz pokrojona cebule
>nie zapomnij wszystkiego mieszac co chwila - to ma sie przypiec a nie spalic
>im wiecej przypieczesz na brazowo ( pamietaj aby nie spalic oleju ! ) tym bardziej brazowy i smacziejszy bedzie sos
jak już wszystko sie ładnie przypiecze ( cebula sie rozgotuje z biegiem gotowania )
>to zalewasz wszystko woda z kranu
>tak na jakies 3 cm powyzej lini miesa
>dodajesz kostke rosolowa i troche magi
>no i pieprz
>no i gotujesz jakas godzine
>w miedzyczasie obierz duza marchewke
>acha - jak masz to dodaj troche suszonych grzybow jak juz zalejesz miecho po smazeniu
>ta marchewke przekroj wzdłóż
>i pozniej jeszcze raz w wzdol
>wzdół
>kurwa w zdłóż
>dobra wyjebane - nie wiem czy to jest poprawne xD
>po tej godzinie dodaj ta marchewke
>a zapomnialem - nie zapomknij dodac na poczatku licia >laurowego i ziela bobkowego
>jak juz wszystko zalejesz woda
>calosc gotuj az miecho zmieknie
>na koniec polecam doprawic do smaku ( Jja doprawiam pieprzem,czosnkiem ,wegeta )
>jak juz bedzie w cipke to wez sloik i wsyp tam ze dwie moze trzy lyzki mąki
>dolej wody aby w sloiku powstrala zawiesinia , wez sitko i CIAGLE MIESZAJAC SOS wlewaj zawiesine
>tu najwazniejsze - musisz ocenic na oko czy gestosc jest ok
>nie zapomnij ciagle mieszac sosou
>gestosc sosu wyjdzie dopiero po zagotowaniu sie calego sosu z ta maka
>a i zapomniałem - dodaj na poczatku ze dwa czy trzy ogorki kiszone przekrojone na pol
>na koncu beda miekkie i pyszne
>dodawaj co chcesz :D
>smacznego
@[Ten_Typ_Spod_czwórki]
>jeśli chodzi o sosy to sprawa jest bardzo prosta.
>gulasz z serc i żołądków tez w sumie jest prosta
>idz do dobrego miesnego i kup po 30 deko jednego i drugiego
>jak przytargasz wszystko do domu to trzeba calosc wyczyscic - żołądki są proste , trzeba wyciagnac te wszystkie żółte pierdoły które wygladaja jak tary naskorek
>serca na pol i pod bierzaca woda wyplukac wzystkie skrzepy
>jak juz wszystko ladnie wyczyscisz to wez duzy garnek ( >najlepszy taki z tefala 5l ) nalej troche oleju i wrzuc miecho
>niech sie smazy - w tym czasie pusci wode i bedzie wygladac i pachniec jak chujowa zupa dla psa
>w tym czasie wez duza cebule, pokroj ja w drobna kostke
>jak juz woda z miecha sie wygotuje ( napewno to zobaczysz ) >dodajesz pokrojona cebule
>nie zapomnij wszystkiego mieszac co chwila - to ma sie przypiec a nie spalic
>im wiecej przypieczesz na brazowo ( pamietaj aby nie spalic oleju ! ) tym bardziej brazowy i smacziejszy bedzie sos
jak już wszystko sie ładnie przypiecze ( cebula sie rozgotuje z biegiem gotowania )
>to zalewasz wszystko woda z kranu
>tak na jakies 3 cm powyzej lini miesa
>dodajesz kostke rosolowa i troche magi
>no i pieprz
>no i gotujesz jakas godzine
>w miedzyczasie obierz duza marchewke
>acha - jak masz to dodaj troche suszonych grzybow jak juz zalejesz miecho po smazeniu
>ta marchewke przekroj wzdłóż
>i pozniej jeszcze raz w wzdol
>wzdół
>kurwa w zdłóż
>dobra wyjebane - nie wiem czy to jest poprawne xD
>po tej godzinie dodaj ta marchewke
>a zapomnialem - nie zapomknij dodac na poczatku licia >laurowego i ziela bobkowego
>jak juz wszystko zalejesz woda
>calosc gotuj az miecho zmieknie
>na koniec polecam doprawic do smaku ( Jja doprawiam pieprzem,czosnkiem ,wegeta )
>jak juz bedzie w cipke to wez sloik i wsyp tam ze dwie moze trzy lyzki mąki
>dolej wody aby w sloiku powstrala zawiesinia , wez sitko i CIAGLE MIESZAJAC SOS wlewaj zawiesine
>tu najwazniejsze - musisz ocenic na oko czy gestosc jest ok
>nie zapomnij ciagle mieszac sosou
>gestosc sosu wyjdzie dopiero po zagotowaniu sie calego sosu z ta maka
>a i zapomniałem - dodaj na poczatku ze dwa czy trzy ogorki kiszone przekrojone na pol
>na koncu beda miekkie i pyszne
>dodawaj co chcesz :D
>smacznego