Drodzy bracia DZIDOWCY!
Świat
6 m
26
Oficjalnie ogłaszam początek sezonu na to NADWARZYWO!
W ramach przypomnienia i jak najlepszego wykorzystania tego krótkiego momentu w roku, bo tylko około miesiąca...
1) Najlepszy jest młody bób, czyli ten pojawiający się teraz. Jest droższy... Ale warto. Ma delikatniejszą skórkę i smaczniejszy środek.
2) Bób gotujemy w lekko osolonej wodzie, wrzucając go już na początku, po zagotowaniu wody zmniejszamy gaz. (TO NAJWAŻNIEJSZE, bo większość osób wrzuca na wrzątek)
Wyp*erdalam...
W ramach przypomnienia i jak najlepszego wykorzystania tego krótkiego momentu w roku, bo tylko około miesiąca...
1) Najlepszy jest młody bób, czyli ten pojawiający się teraz. Jest droższy... Ale warto. Ma delikatniejszą skórkę i smaczniejszy środek.
2) Bób gotujemy w lekko osolonej wodzie, wrzucając go już na początku, po zagotowaniu wody zmniejszamy gaz. (TO NAJWAŻNIEJSZE, bo większość osób wrzuca na wrzątek)
Wyp*erdalam...