Patelnia stalowa
Cześć dzidki.
Ostatnio kupiłem sobie patelnie stalową i od razu do niej pirometr. Zahartowalem ją i używam tylko masła klarowanego.
Nie ważne co zrobię to i tak jajka są przyklejone do patelni. Patelnia jest dość odblaskowa więc ustawiłem emisyjnosc pirometru na 0.23. Nie przekraczam rozgrzania patelni do 150 stopni przy smażeniu jajek i nic to nie daje.
Co robię nie tak?
Ostatnio kupiłem sobie patelnie stalową i od razu do niej pirometr. Zahartowalem ją i używam tylko masła klarowanego.
Nie ważne co zrobię to i tak jajka są przyklejone do patelni. Patelnia jest dość odblaskowa więc ustawiłem emisyjnosc pirometru na 0.23. Nie przekraczam rozgrzania patelni do 150 stopni przy smażeniu jajek i nic to nie daje.
Co robię nie tak?