Szałot śląski (przepis z strony Winiary) Hobby Gotowanie 1 t 39 Witam was jako że naszła mnie ochota na szałot śląski. A nie do końca pamiętałem proporcje tak na internetowych znalazłem przepis na stronie Winiary. 6 Ziemniaki 4 Marchew 1 Seler 3 Pietruszka 1 puszka Groszek Konserwowy 4 Ogórek kiszony Wiadomo naj większą miskę potrzeba. Wszystkie rzeczy ugotować potem ostudzić i pokroić w kostkę. Dodać Groszek pieprz odrobinę Vegety (jak ten sajan dodaje smaku) I majonezu. Z 30 minut pierniczęnia się. W krojenie. Polecam. I można wyjebać bo z majonezem Winiary jest wstretne dlatego musiałem zacząć od nowa i użyć jedynego słusznego majonezu Kieleckiego! Czas wojen majonezowych czas zacząć! Obrazek zwinięty kliknij aby rozwinąć ▼
Czili kon karne (bez fasoli bo wybredni w domu) Hobby Gotowanie 2 t 15 Obrazek zwinięty kliknij aby rozwinąć ▼
Piękne smaki Hobby Gotowanie 2 t 8 Najpiękniejsze połączenie smaku, kiedy mleczna czekolada z waniliowa pianka zostaje przegryzienia słonym chrupkim paluszkiem, i wszystko łączy się i rozpuszcza tworząc chuj wie jaki niepowtarzalny smak... Wypierdalam. Obrazek zwinięty kliknij aby rozwinąć ▼
Wychodowałem potwora. W jednym miejscu się nie dopieklo ale i tak opierdoliłem Hobby Gotowanie 2 t 32 Obrazek zwinięty kliknij aby rozwinąć ▼