Zrób se kulki rumowe
biszkopty 400 gramów
cukier puder 200 gramów
kakało proszek 50 gramów
kokos (do obtoczenia)
masło 120 gramów
mielone orzechy włoskie 100 gramów
rum 200ml
Biszkopty zmiel/zblenduj na proszek, zalej rumem.
Masło utrzyj z cukrem i kakało, następnie dodaj biszkopty zalane rumem i orzechy.
Rób z tego kulki, obtocz w kokosie i wpierdalaj ze smakiem.
cukier puder 200 gramów
kakało proszek 50 gramów
kokos (do obtoczenia)
masło 120 gramów
mielone orzechy włoskie 100 gramów
rum 200ml
Biszkopty zmiel/zblenduj na proszek, zalej rumem.
Masło utrzyj z cukrem i kakało, następnie dodaj biszkopty zalane rumem i orzechy.
Rób z tego kulki, obtocz w kokosie i wpierdalaj ze smakiem.