Pierogi
Pierogi z surowym mięsem a żeby cały smak farszu został w środku...
Ciasto:
500g mąki
250ml gorącej wody
Łyżka albo dwie tłuszczu (oliwa, roztopione masło, łój z czoła)
Sól (może też być pieprz)
Jajko jest zbędne (ale jak chcesz to daj)
Farsz:
Mięso, najlepiej tłuściejsze a żeby puściło soki (jak ta laska co to ją oglądałeś na "witam" z rana), przyprawy dowolne.
Ciasto:
500g mąki
250ml gorącej wody
Łyżka albo dwie tłuszczu (oliwa, roztopione masło, łój z czoła)
Sól (może też być pieprz)
Jajko jest zbędne (ale jak chcesz to daj)
Farsz:
Mięso, najlepiej tłuściejsze a żeby puściło soki (jak ta laska co to ją oglądałeś na "witam" z rana), przyprawy dowolne.