Côte de boeuf - Podejście pierwsze
Cześć Dzidki
To mój pierwszy post w tej pięknej oazie internetu, wiec nie za bardzo wiem jak się za to zabrać, no ale do rzeczy
Ostatnio podczas zakupów rzucił mi się w oczy ten piękny kawał antrykotu i pomyślałem że to odpowiedni czas na ugotowanie steka w sosie pieprzowo śmietankowym na Hennessy. Nie spodziewałem się tak dobrego rezultatu
Jeśli ktoś ma jakieś pytania/uwagi, chętnie wysłucham.. w póki co, WYPIERDALAM w podskokach
To mój pierwszy post w tej pięknej oazie internetu, wiec nie za bardzo wiem jak się za to zabrać, no ale do rzeczy
Ostatnio podczas zakupów rzucił mi się w oczy ten piękny kawał antrykotu i pomyślałem że to odpowiedni czas na ugotowanie steka w sosie pieprzowo śmietankowym na Hennessy. Nie spodziewałem się tak dobrego rezultatu
Jeśli ktoś ma jakieś pytania/uwagi, chętnie wysłucham.. w póki co, WYPIERDALAM w podskokach